dimarts, 13 d’octubre de 2009

SEGONA CARTA DEN FREDERIC A LES FORMIGUES

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES, COM ESTEIS?
ESTIC UNA MICA MÉS BÉ DE SA CAMA, PERÒ ENCARA HE D’ESTAR ASSEGUT A SA BUTACA DE CASA.
EM DEMANAU PER QUÈ NO VAIG VENIR AMB EN XIM O EN ROC A VISITAR-VOS, QUAN EM VAIG DECIDIR A VENIR, PENSAVA QUE FERRERIES ERA MOLT MÉS APROP I QUE AMB UN TRES I NO RES SERIA A LA VOSTRA ESCOLA. PERÒ CLAR, COM QUE SOM TAN PETIT EL CAMÍ VA SER MOLT LLARG I QUALSEVOL COSA QUE EM PUGUI TROBAR AL TERRA EM FA TROPISSAR!!!
EXACTAMENT NO SE EL DIA QUE VAIG VENIR PERQUÈ VAIG PARTIR DIA 1 DE SETEMBRE PERÒ NO SE EL DIA QUE VAIG ARRIBAR A L’ESCOLA, TAL VEGADA SI QUE ERA DISSABTE, O DIUMENGE...NO HO SE AMIGUETS, PERÒ ARA M’ESTIM MÉS NO PENSAR-HI PERQUÈ EM FA MAL SA CAMA!!
ARA QUE NO PUC FER FEINA PEL BOSC TENC MOLT DE TEMPS PER PENSAR I MIRAR LLIBRES I JA TROBARÉ SA MANERA PER TORNAR A VENIR A VEURE-VOS UN ALTRE DIA, PERÒ...DEIXAU-ME TEMPS D’ACORD?
EM DEMANAU SI AL BOSC HI HA FORMIGUES, I SI ARA QUE HA ARRIBAT LA TARDOR JA S’HAN AMAGAT, IDÒ SI, JA TENIM LA TARDOR AQUÍ, PERÒ COM QUE FA TANTA CALOR ENCARA N’HI HA MOLTES QUE ES PASSEJEN PER TOT!!
QUÈ SABEU VOLTROS DE SES FORMIGUES? VOS AGRADARIA SABER COSES DE LES FORMIGUES? JO ARA QUE TENC MOLT DE TEMPS VOS PUC AJUDAR A APRENDRE COSES NOVES!! JA M’HO DIREU A LA VOSTRA CARTA.

ALE AMIGUETS QUE NA LLUNA JA VE AMB ES BERENAR PREPARAT I UN BON GOT DE LLET DE CABRA CALENTET PER TENIR ELS OSSOS BEN FORTS!

ESPER NOTÍCIES VOSTRES PREST

UNA BESADA DE FOLLET

FREDERIC0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada