dimecres, 28 d’octubre de 2009

TERCERA CARTA DEN FREDERIC A SES FORMIGUES

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES DE SA CLASSE DE SES FORMIGUES, COM ESTEIS?
JO ESTIC UNA MICA MILLOR, PERÒ ENCARA ASSEGUT A SA BUTACA AMB SA CAMA EMBENADA. S’ALTRE SETMANA NA LLUNA ME VA FER UNA PETITA REVISIÓ I EM VA RECOMANAR REPOS UNS QUANTS DIES MÉS!!
A LA CARTA QUE M’ENVIAU EM DEIS MOLTES COSES QUE SABEU DE LES FORMIGUES, I ME’N DEMANAU MOLTES TAMBÉ, PERÒ ABANS DE RES...SABIEU QUE SES FORMIGUES MOSSEGUEN? I TAMBÉ LLEPEN, SOBRETOT ALLÒ QUE ELS AGRADA MOLT, COM POT SER EL NÈCTAR DE LES FLORS. TAMBÉ HI SENTEN, I N O AMB ORELLES COM LES VOSTRES O LES MEVES, SINÓ AMB DUES ANTENES LLARGUES QUE TENEN.
I A L’HORA DE CAMINAR HO FAN AMB 6 POTES LLARGUES I PRIMES, SI,SI..HO HEU SENTIT BÉ TENEN 6 POTES!!
SEGUR QUE AMB AÇÒ QUE VOS HE DIT JA SABEU UNES QUANTES COSES MÉS DE LES FORMIGUES.
EI, AMIGUETS TENC UNA IDEA, EL QUE PODRIEU FER ES DEMANAR AJUDA ALS VOSTRES PARES I A LES VOSTRES MARES I ANAU A LA BIBLIOTECA O A QUALSEVOL ALTRE BANDA I CERCAR ALGUN LLIBRE, CONTE, CD ON HI HAGI INFORMACIÓ DE LES FORMIGUES, QUE SEGUR QUE EN TROBAREU MOLTA, QUE TROBAU? HO FAREU?
BÉ AMIGUETS VAIG A A JUDAR A NA LLUINA A COURE ELS MUNYACOS PERQUÈ DEMÀ MENJAREM UNA BONA PAELLA D’ESCLATA-SANGS PER DINAR, I PER CELEBRAR QUE SOM “TOTS SANTS” DE POSTRE ENS FAREM UN BON PLAT DE BUNYOLS AMB MEL D’ABELLA!!

ESPER NOTÍCIES VOSTRES PREST

UNA BESADA DE FOLLET

FREDERIC
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada