dimecres, 3 de març del 2010

CARTA DEN FREDERIC A LES FORMIGUES

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES DE FERREREIES, FEIA DIES QUE NO SABIA RES DE VOLTROS, VAIG ESTAR MOLT CONTENT DE REBRE NOTÍCIES VOSTRES, I SOBRETOT, QUAN VAIG VEURE QUE M’HAVIEU ACONSEGUIT ELS DOS PRIMERS INGREDIENTS PER A L’ENCANTERI!!!
COM VA ANAR EL CARNAVAL??? VAIG SENTIR A DIR QUE HAVIA VINGUT A FER-VOS UNA VISITA EL REI CARNESTOLTES!!! QUINA XALADA NO??? NA LLUNA I JO TAMBÉ ENS VAM DISFRESSAR I SABEU DE QUÈ???? UNA PISTETA: ÉS UNA VELLA QUE TÉ SET PEUS....
SIIIII, ÉS S’ÀVIA COREMA!! VAM XALAR MOLT PERQUÈ HI HAVIA PEUS PER TOT!!!!
BÉ AMIGUETS TENC MÉS FEINA PER VOLTROS, JA HE TINGUT UNA ALTRA REUNIÓ AMB EL MEU COSÍ SAVI I ARA EM DIU QUE NECESSIT: UN SEGELL QUE NOMÉS TROBAREU ALLÀ ON S’ENVIEN LES CARTES I ELS PAQUETS. I TAMBÉ NECESSIT UNA FULLA DE DIARI DEL DIMECRES DIA 17 DE SETEMBRE DEL 2008, ON A UNA FOTO HI SURT EL REI QUE VA VENIR A FER UNA VISITA A LA NOSTRA ILLA, MENORCA.
QUAN HO TINGUEU M’HO POSAU DINS UN SOBRE I M’HO DEIXAU AL COSTAT D’ALLÀ ON FA FEINA LA POLICIA, D’ALLÀ EN XIM HO VINDRÀ A CERCAR D’ACORD???? ÉS IMPORTANT QUE HO FACEU EL MATEIX DIA QUE HI ANIGUEU PERQUÈ HO NECESSIT EL MÉS RÀPID POSSIBLE!! ÀNIMS AMIGUETS QUE ESTIC BEN SEGUR QUE HO ACONSEGUIREU!!
AHHHHH!! UNA COSA IMPORTANT QUE SE M’OBLIDAVA, AQUÍ VOS ENVII LES FOTOS DE PER ON HEU D’ANAR A CERCAR AQUESTES COSETES.
AMIGUETS I AMIGUETES FINS MOLT PREST.

UNA BEDASA DE FOLLET