dimarts, 27 d’abril del 2010

CARTA DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES FORMIGUES

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES FORMIGUES!!!
COM VA TOT ? I SES VACANCES DE SETMANA SANTA COM HAN ANAT ¿
ESTIC MOLT CONTENT PERQUÈ M’ACONSEGUIU TOT EL QUE VOS VAIG DEMANANT PER PODER FER L’ENCANTERI, I DE CADA VEGADA QUEDA MANCO PER VENIR I CONEIXER-VOS!!!

EL MEU COSÍ SAVI DURANT LES VACANCES, QUE VA SER QUAN ENS VAM REUNIR, EM VA DIR QUE JA FALTEN POCS INGREDIENTS PER PODER PREPARAR SA FÒRMULA MÀGICA. VOLTROS SOU UNS FILLETS I FILLETES MOLT ESPAVILATS I ESTIC SEGUR QUE EM PODEU AJUDAR.

AQUESTA VEGADA NECESSIT UNA PARELL DE COSES: UNA D’ELLES NOMÉS LA PODREU ACONSEGUIR SI ANAU A FER UNA VISITA A UN LLOC ON HI VISQUIN CAVALLS, PERQUÈ NECESSITAM UNS QUANS PELS DE COA DE CAVALL, SABEU QUALQUE BANDA ON EN POGUEU TROBAR??? I L’ALTRE COSA ÉS UNA MICA DE TERRA D’UNA PISTA ON ES JUGUI A PETANCA, SABEU ON ÉS?? EL QUE HE FET DURANT LES VANACES ÉS ENVIAR A NEN XIM AMB SA MÀQUINA DE FER FOTOS A FERRERIES A INVESTIGAR ON PODEU TROBAR AQUESTES DUES COSES, I M’HA FET UN RANXO DE FOTOS QUE AQUÍ TENIU PER MIRAR CAP ON HEU D’ANAR. ÀNIMS AMIGUETS QUE SEGUR QUE HO ACONSEGUIREU!!!!

I SABEU QUÈ? HE MOSTRAT A EN SERAFÍ ES BLOC ON HEU POSAT LES FOTOS I EXPLICAU LES ACTIVITATS . I HA QUEDAT BEN ESPANTAT DE LES CONSTRUCCIONS I DIBUIXOS TAN GUAPOS QUE HEU FET. LI HAN AGRADAT TANT QUE HA DECIDIT TORNAR A PINTAR QUADRES COM FEIA ABANS.
TAMBÉ M’HA DIT QUE ESTÀ MOLT AVERGONYIT DEL QUE VA FER AMB LES CASES I CARRERS DE VILA BLANCA. AMB LES VOSTRES FOTOS DEL POBLE S’HA DONAT COMPTE QUE CADA COSA TÉ UNA FORMA I QUE NO ES POT CANVIAR PERQUÈ SINÓ JA NO TÉ UTILITAT. PER AÇÒ HA DECIDIT TORNAR DEIXAR EL POBLE DE VILA BLANCA TAL COM ESTAVA ABANS. AMB LES SEVES CASES I CARRERS BEN DRETS. COSA QUE HA ALEGRAT MOLTÍSSIM A LA GENT DEL POBLE QUE HAN DECIDIT FER UNA FESTA PER CELEBRAR-HO
AMIGUETS I AMIGUETES MOLTES GRÀCIES, AMB LA VOSTRA AJUDA HO HEM ACONSEGUIT!!

ADÉU AMIGUETS I AMIGUETES

UNA BESADA DE FOLLET


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada